Barion Pixel

12 DB-OS CSOMAG

12 DB VÁSÁRLÁSKOR

1.790 Ft/db

250 ml ára 1.790 Ft (1 Liter ára 7.160 Ft)

Érdekel az ajánlat

ALMÁBÓL

6 DB VÁSÁRLÁSAKOR

1.890 Ft/db

250 ml ára 1.890 Ft (1 Liter ára 7.560 Ft)

Érdekel az almaital

ALMÁBÓL

1 DB VÁSÁRLÁSAKOR

2.090 Ft

250 ml ára 2.090 Ft (1 Liter ára 8.360 Ft)

Érdekel az almaital

Különleges eljárás,
különleges hatékonyság

 A LiVes almapektin sűrítmény magyar almából, speciális eljárással kivont pektint tartalmaz. A LiVes almapektin ital 100%-ban természetes eredetű, vízoldékony, folyékony élelmi rost, mely a szervezetbe kerülve sokkal aktívabban fejti ki hatását, mint bármely por alakú pektin.

pektin

Mik azok a pektinek és miért fontosak?

Az emberi szervezet számára fontos a kiegyensúlyozott étrend. A megfelelő mennyiségben és arányban bevitt tápanyagok szolgáltatják a szervezet folyamatos regenerációjához szükséges alkotóelemeket, illetve magát a folyamathoz szükséges energiát is. A kutatások azonban kimutatták, hogy az egészséghez nem csupán azonnal felszívódó tápanyagokra van szükség, hanem a korábban ballasztanyagnak tartott étkezési rostokra is. Ezeknek az anyagoknak közös tulajdonsága, hogy a vékonybélben ellenállnak a természetes emésztési folyamatnak, ugyanakkor a vastagbélben az ott megtelepedett jótékony baktériumok hatására alkotóelemeikre bomlanak és nélkülözhetetlen szerepet játszanak a bevitt anyagok, szervezet számára optimális felhasználásában. Az étkezési rostok egészség szempontjából kedvező hatása korunk egyik legintenzívebben kutatott területe.

A pektin a vízoldékony étkezési rostok csoportjának egy kiemelt képviselője, ami ellentétben a nem vízoldékony rostokkal megsokszorozza a felhasználhatóságát. A pektin íztelen, szagtalan, kiválóan elegyíthető bármely tápanyaggal. A pektinek különböző gyümölcsökben, zöldségekben és más növényekben találhatók. Legnagyobb mennyiségben a nagyobb termésű citrusfélékben,az almában,a barackban,a szilvában,a fekete ribizliben,a sárgarépában és egyéb növényekben található. A pektin az étkezési rostok egyik legtöbbet kutatott fajtája. A kiemelt érdeklődést számos tény indokolja. Részben teljesen ártalmatlan, nagy mennyiségben sem toxikus, alkalmazhatóságáról, biztonságosságáról sok évtized meggyőző tapasztalata áll rendelkezésünkre. Ugyanakkor olcsó, nagy mennyiségben, biztonságosan előállítható anyagról van szó, amely minden országban, a saját földben termelt növényekből, többnyire a más elsődleges élelmiszer előállítása során képződő „hulladék”-ból egyszerű módszerrel kinyerhető.

A pektint a természet is számos célból alkalmazza. Leginkább mint növényi sejtfal összetevő vált ismertté. Azonban itt is összetettebb hatásról van szó, hiszen míg a pektin az éretlen gyümölcsben a rugalmasságot szolgálja, ugyanez a pektin az érett gyümölcsnél éppen a jobb emészthetőséget és a jobb feldolgozhatóságot biztosítja, mindössze néhány kémiai átalakulást követően. A génmódosított gyümölcsök példája, (melyeknél a pektint termelő gént eltávolították) igazolta, hogy az így gyártott gyümölcsök ugyan szépek, rugalmasak és soha nem puhulnak, a természetes pektin egészségre kifejtett jótékony hatásai nélkül azonban csak műanyag áruk. 

Jelenleg elérhető LiVes kiszerelések

MOST -30%

250 ml Hidegen Sajtolt Feketeköménymag-Olaj díszcsomagolásban

Megéri!

8.540 Ft

A csomag tartalma 12 db (12x250 ml, összesen 3 liter) LiVes almapektin ital.
1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 1.992 Ft.
(1 liter ára 7.968 Ft.)

Ez éri meg a legjobban!

A csomag 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 60 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

MOST -30%

250 ml Hidegen Sajtolt Feketeköménymag-Olaj díszcsomagolásban

Megéri!

8.540 Ft

A csomag tartalma 6 db (6x250 ml, összesen 1,5 liter) LiVes almapektin ital.
1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 2.240 Ft.
(1 liter ára  8.960 Ft.)

Ezt választják a legtöbben!

A csomag 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 30 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

-400 Ft

LiVes almapektin ital

Megéri!

1.890 Ft

A kiszerelés tartalma 1 db (1x250 ml, összesen 0,25 liter) LiVes almapektin ital.
1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 2.490 Ft.
(1 liter ára 9.960 Ft.)

A termék (1db) 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 5 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Milyen hatásai vannak?

Méregtelenít

A Világon több, mint 100 millió vegyi anyagot számlálnak és évente 100 ezer körüli a szintetikusan előállított új anyagok száma. A táplálkozással, lélegzetvétellel és a bőrünkön át számos toxikus, a szervezetre káros anyag kerül nap, mint nap a testünkbe. A pektint nem tudja megemészteni a szervezet, így az változatlan formában kerül be a bélrendszerbe, ahol haladva magához köti a káros anyagokat és a koleszterint, majd ezekkel együtt távozik a szervezetből. A pektin kíméletesen tisztítja meg a szervezetet a koleszterintől, salakanyagoktól és toxinoktól, ezzel együtt egészségesebbé teszi a szervezet egészét.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) is ajánla használatátA pektin ital az egyik legjobb természetes méregtelenítő készítmény! A pektin hatással van a sejtközi folyamatok kölcsönhatására és képes oldhatatlan vegyületet képezni nehézfémekkel és radionuklidokkal. Megtisztítja a szervezetet, kiűzi a salakanyagokat. Eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket, azok sóit, valamint radionuklidokat, mivel képes ezekkel oldhatatlan vegyületeket képezni. Ezen tulajdonságai okán ökológiailag szennyezett területeken történő felhasználását az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja, 2-15 gramm, száraz pektin mennyiségre vonatkoztatva.

Csökkenti az étvágyat

A pektinek egyik fontos fiziológiai hatása abban nyilvánul meg, hogy megváltozik a gyomor- és bélrendszer tartalmának viszkozitása. A pektin élelmiszerrel történő bevitele után lassítja az átmenetet az emésztőrendszeren keresztül. Ez pedig a tápanyagok maximális beépülésével csökkenti az étvágyat.

Normalizálja a székletet

Erős vízmegkötő tulajdonságuknak köszönhetően a pektinek megnövelik a folyadék mennyiségét a székletben, ami jó hatással van az ember általános közérzetére.
Ugyanakkor miután a pektinek átjutottak a vékonybélen, a vastagbélben anaerob baktériumokkal fermentálódnak rövid láncú zsírsavakká és ez megnöveli a széklet méretét és felgyorsítja annak átjutását a vastag bélen. Ezeket a tulajdonságokat a székrekedés és a hasmenés gyógyításában alkalmazzák.

Védi a gyomrot

A pektinek egyik gyógyszertani tulajdonsága a bevonó és védő hatás. Mivel a pektinek nagy molekulájú poliszaharidok, képesek gélt alkotni a gyomor és nyálkahártya felszínén, ami megvéd az agreszív tényezők irritáló hatásától.

Csökkenti a vér koleszterin szintjét

Klinikai megfigyelések eredményei továbbá alátámasztják azokat a kísérleti eredményeket, amelyek szerint a pektinek képesek csökkenteni a vér koleszterin szintjét. A vér normál (*)koleszterinszintjének fenntartásához napi 6 gramm pektin bevitele szükséges.
100 ml LiVes sűrítmény rost (alma pektin) tartalma 4,0 gramm. Ez azt jelenti, hogy napi 150ml, azaz 3 x 50ml LiVes almapektin sűrítmény fogyasztása szükséges a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához (feltételezve, hogy egyéb forrásból nem kerül pektin a szervezetbe). Vegyes és kiegyensúlyozott étrend esetén –ahol az elfogyasztott étellel megfelelő mennyiségű pektin kerül a szervezetbe– a LiVes napi mennyiségét csökkenteni lehet napi 2 vagy akár 1 alkalomra (2x50ml vagy akár 1x50ml).
*A tájékoztatás az EURÓPAI BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE alapján készült.

Megakadályozza a vércukorszint-emelkedést

Klinikai megfigyelések rámutattak, hogy a diabéteszben szenvedő betegeknél a pektinek csökkentik a vér glukóz tartalmának növekedési ütemét étkezés után,de ezzel egy időben nem változik a vérplazma inzulin koncentrációja. Az étkezés részeként fogyasztott pektinek hozzájárulnak az adott étkezést követő (*)vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez, amennyiben az adagonként 10 gramm pektint tartalmaz.
*A tájékoztatás az EURÓPAI BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE alapján készült.

Egyéb…

A pektin készítmények hemosztatikus tulajdonságait felhasználják a tüdő, nyelőcső, gyomor és belek vérzése esetén, valamint a fogászatban, illetve nőgyógyászati megbetegedéseknél. A pektin orvosi felhasználásának egyik legérdekesebb és leghatékonyabb módja-sebészeti gyakorlatban a sebek és égési sérülések kezelésében rejlik.

A pektintartalmú anyagok detoxikáló hatása feltételéül szolgál azok felhasználására allergiás betegségek gyógyításában, többek közt a gyerekkori vizenyős hajlamra a bőrön. Megállapították,hogy azoknál a gyerekeknél akik 2 héten keresztül napi 3-szor 1 teáskanál 1%-os pektin oldat bevételével 20 perccel étkezés előtt, pozitív hatás volt megfigyelhető: a cukorbetegség mellékhatásaként jelentkező bőrallergia, a bélrendszer diszfunkciója csökkent, javult a közérzet és nőtt az étvágy.

A sugárbetegségek gyógyítására nehézfém mérgezések és különféle intoxikációs folyamatok kezelésére a gyomor és bélrendszer betegségeinek gyógyítására izületi betegségek kezelésére megelőző céllal különféle mérgező anyagokkal való munkahelyi érintkezés esetén a gyógyszeriparban gyógyszerek alkotó részeként

igyuk vagy együk?

Miért hasznosabb, ha LiVes almapektin italt iszunk, mint ha gyümölcsöt eszünk?

A Magyarországon elérhető almafajták pektintartalma megközelítőleg 0,8 százalék, azaz a pektinből javasolt 10 g napi bevitelt több, mint 7 kg alma elfogyasztásával tudnánk biztosítani. Ez a mennyiség azonban már táplálkozás-egészségügyi szempontból sem javasolt, részben a magas cukortartalom részben a magas ballasztanyag tartalom miatt. A megoldás a pektinkivonat fogyasztása.

A pektin gyümölcsökből való kivonásával az emberiség közel száz éve próbálkozik. Próbálkoztak szűréssel, de kiderült, hogy a szűrt almalé meg sem közelíti a szűretlen almalé egészségre kifejtett pozitív hatásait, illetve próbálkoztak különböző bonyolult kémiai folyamatokkal, mely során először pektinport nyertek, majd ennek ismételt visszaalakításával kínáltak fogyasztásra alkalmas terméket. A tapasztalat azonban azt mutatta, hogy amint a pektin elveszti természetes kocsonyaszerű ún. gél állapotát, a jótékony hatások zöme is elveszik. Így került sor arra a forradalmian új pektinkivonási módszer kidolgozására, mely során alacsony hőmérsékleten, természetes anyagok felhasználásával a gél-állapot elvesztése nélkül történik a kivonás, így a gyümölcsök minden egészségre kedvező hatása megőrződik.

A LiVes almapektin ital a legszigorúbb egészségügyi előírások betartása mellett készül.

Dr. Milosevits János

 

Kiemelkedő készítmény

Az általunk forgalmazott LiVes almapektin ital számos díjat zsebelt be, így többek között a VII. Nemzetközi Találmányok és Új Nemzetű Technológiák Szalonja aranyérmese lett, de aranyérmet gyűjtött be Németországban, Bosnia Herczegovinában, Ukrajnában is:

Aranyérem
Pekto márkájú alkoholmentes profilaktikus üdítő kifejlesztéséért.
2011. Novoje Vremya

Aranyérem Pekto márkájú alkoholmentes profilaktikus üdítő kifejlesztéséért
2011. Nürnberg

Oklevél és Kupa a Pektin Anyagok Felhasználásáért
2011. Novoje Vremya

Ötletek-Találmányok-Új termékek Oklevél
2011. Bosnia Herczegovina

Tudtad?

A Csernobili atomerőmű-balesetet követően surágzás érte nem csak a baleset helszínén élőket, hanem egész közép-kelet Európát. A baleset következtében számos kutató kezdett el dolgozni azon, hogy olyan természetes megoldást keressen a radiotikumok szervezetből való kivonására, ami lehetővé teszi a szennyezett területeken is a további életet. Így született meg a LiVes almapektin ital “receptje”. Az ezen eljárással kivont pektin kerül bele minden Csernobil környékén készülő élelmiszerbe (pékáru, tejtermék, stb).

Egyszerűen fogyasztható

A pektinek optimális dózisa megelőzés szempontjából napi 4-5 gramm. Egy tasak LiVes almapektin italban 10 gramm almapektin található, ennek megfelelően a napi ajánlott mennyiség 50-100 ml (napi 1-2 alkalom, alkalmanként 50ml) almapektin sűrítmény fogyasztása javasolt. A LiVes almapektin ital nem helyettesíti a vegyes étrendet, csak kiegészíti azt!

Figyelmeztetés: Fulladásveszély merülhet fel, ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az élelmiszert fogyasztani. A pektint sok vízzel kell fogyasztani.

1

Rázd fel a tasakot, majd higítsd fel vízzel

Rázd fel a Lives almapektin tasakot, hogy a leüllepedett értékes anyagok is a poharadba kerüljenek.

Ha felráztad, öntsd bele egy 2-3 deciliteres pohárba és öncsd fel szobahőmérsékletű vízzel. (A víz ne legyen szénszavas, hűtött vagy meleg!)

2

Hagyd állni 3-4 pecig, majd idd meg

Miután az almapektin italt felhigítottad vízzel, hagyd állni. Ne tedd hűtőbe, maradjon szobahőmérsékleten a pohár. 

3

Idd meg étkezés előtt 20-30 perccel

Ha letelt a 3-4 perc, idd meg és ha lehet ezt étkezés előtt tedd körülbelül 20-30 perccel. (Az emésztés szempontjából előnyös, ha az étel fogyasztása közben nem iszol folyadékot, mert ez a nem megfelelő gyomorsav mennyiség termelődéshez vezethet.)

Abban az esetben viszont, ha nem megelőzési céllal fogyasztod az almapektin italt, hanem azért, mert magas a vércukor szinted, a pektin fogyasztása étkezés közben javasolt.

1.2.3.

Minden korosztály számára ajánlott

A LiVes almapektin italt gyerekek is fogyaszthatják, a biztonsági figyelmeztetésben elhangzottak betartása mellett, szülői felügyelettel.

Válaszd ki a neked megfelelő kiszerelést

A LiVes az alábbi kiszerelésekben érhető el az immuntamogatas.hu webshopban

MOST -30%

250 ml Hidegen Sajtolt Feketeköménymag-Olaj díszcsomagolásban

Megéri!

8.540 Ft

A csomag tartalma 12 db (12x250 ml, összesen 3 liter) LiVes almapektin ital.
1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 1.992 Ft.
(1 liter ára 7.968 Ft.)

Ez éri meg a legjobban!

A csomag 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 60 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

MOST -30%

250 ml Hidegen Sajtolt Feketeköménymag-Olaj díszcsomagolásban

Megéri!

8.540 Ft

A csomag tartalma 6 db (6x250 ml, összesen 1,5 liter) LiVes almapektin ital.
1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 2.240 Ft.
(1 liter ára  8.960 Ft.)

Ezt választják a legtöbben!

A csomag 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 30 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

-400 Ft

LiVes almapektin ital

Megéri!

1.890 Ft

A kiszerelés tartalma 1 db (1x250 ml, összesen 0,25 liter) LiVes almapektin ital.
1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 2.490 Ft.
(1 liter ára 9.960 Ft.)

A termék (1db) 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 5 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Ajánlatunk korLátozott ideig elérhető!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

{

Tamás (62) - végbélrák műtét utáni regenerálódás

Bár minden nap ettem gyümölcsöt, mégis bélrákot kaptam. Megműtöttek és a műtét sikeres volt. Orvosom vízben oldódó rostban gazdag étrendet írt elő. Egy csomó terméket mutattam neki, és kértem mondja meg mit ajánl azok közül. Legnagyobb meglepetésemre csak erre a pektinitalra mutatott rá. Azóta napi 1-2 alkalommal iszom és remekül vagyok, kiváló az emésztésem, jók az eredményeim. Igaz hízni nem hízok, mert a pektintől nem vagyok éhes, de kiváló termék. Napi 1-2 pektinital olyan, mintha megennék 10 kiló almát. Ajánlom azoknak, akik szeretnék megelőzni a bélrákot és jó emésztést szeretnének.”

Zoltán (37) - hasi zsír

Sportoló vagyok, de a hasamon mindig volt egy kis “úszógumi”. Kipróbáltam már mindent, de semmitől nem ment le. Napi kétszer ittam a Pekto Fruktból reggel és este kajálás előtt és 2 hét múlva azt vettem észre, hogy végre… siker! Jobb lett az emésztésem is és könnyebb lettem. A pektin kivitt belőlem minden mérget. Csak ajánlani tudom.

Erzsébet (25) - szülés utáni fogyás

Bár még fiatal vagyok, a szülés alatt sikerült felszednem pár kilót a hasamra, ami a szülés után egy évvel sem tűnt el. Próbáltam zsírégető tablettákat, krómot, kóladiót, különféle shake és porból készült italokat, de semmi sem használt. Egy Facebook reklámban láttam először a pektinitalt és utána olvastam, majd megrendeltem. Nekem majdnem két hónap kellett a látványos fogyáshoz, de megérte 🙂

Vélemények

egyedi AJÁNLAT

A COVID IDEJÉRE

az immunrendszered támogatása érdekében

Ha még nincs otthon Sópipád vagy még nem kóstoltad a LiVes almapektin italt, most együttes vásárlásuk esetén 1.000Ft kedvezménnyel viheted haza! Az 1db Sópipa és 1db Lives almapektin csomag ára mindössze 4.180 Ft.

 

Ha több Sópipát és LiVes almapektin italt szeretnél vásárolni, a kosárban módosíthatod a mennyiséget. 

A Sópipa magyar szabadalom alapján gyártott, kiváló minőségű légzés minőségét javító orvostechnikai eszköz.
Az eredeti Sópipa válogatott sóinak köszönhetően már napi 15 perces otthoni Sópipa használattal elősegíti a légút egészségét.

A LiVes almapektin sűrítmény a szabadalmaztatott, egyedi gyártási eljárásnak köszönhetően a LiVes almapektin ital pektinjei képesek hatékonyan megkötni a szervezetbe (bélrendszerbe) került radiotikumokat és egyéb káros anyagokat. Kiváló rostforrás és kiváló méregtelenítő! Magyarországon gyárott termék.

Talán más is érdekelhet

 

Ajánlat családoknak

Megéri!
MOST -30%

250 ml Hidegen Sajtolt Feketeköménymag-Olaj díszcsomagolásban

8.540 Ft

A Sópipa javasolt használati ideje 1 év, de megfelelő tárolási és használati körülmények között akár több évig is használható.

A LiVes almapektin italból általános egésszégmegőrzéshez napi 50 ml-t javaslunk elfogyasztani (2-3 dl vízzel felhigítva). Ezek alapján 1 tasak (250ml) almapektin ital 1 főre részére 5 napi adagot tartalmaz! (A fenti családi csomagban lévő 12 tasaknyi LiVes almapektin ital 2 fő részére 30 napra elegendő.) Fogyókúra támogatásához napi 2x50ml vagy 3x50ml almapektin ital fogyasztása javasolt. Ezek alapján 1 tasak (250ml) almapektin ital 1 főre számolva átlag 2 napi adagot tartalmaz!

Várj

ne menj még!

KUPONKÓD: LIVES2000

Érdekel, köszönöm

Vásárolj most LiVes almapektin italt minimum 10.000 Ft
értékben és a vásárlásod végösszegéből levonunk 2.000 Ft
kedvezményt, ha a kosárban beírod a fenti KUPONkódot.
A kedvezmény AKCIÓS termékekre is érvényesíthető, de
más kuponokkal nem összevonható és a kosárban nem
lehet más termék (Érvényesíthető olyan csomagra is,
amiben van LiVes és Sópipa is.)

Kuponkód:

LIVES2000

Vásárolj most LiVes almapektin italt minimum 10.000 Ft értékben és a vásárlásod végösszegéből levonunk 2.000 Ft kedvezményt, ha a kosárban beírod a fenti KUPONkódot. A kedvezmény AKCIÓS termékekre is érvényesíthető, de más kuponokkal nem összevonható és a kosárban nem lehet más típusú termék sem (de érvényesíthető olyan csomagra, amibenvan LiVes)

Pin It on Pinterest

Share This
[]