Barion Pixel
-1000 Ft

IMMUN-11 csomag

Megéri!

A csomag 1 db (250ml-es) LiVes almapektin italt és 1 db Sópipát tartalmaz.

LiVes almapektin ital
A LiVes almapektin ital magyar almából, Magyarországon gyártott speciális élelmiszeripari készítmény, aminek különlegessége abban rejlik, hogy a szabadalmaztatott – és többszörös díjnyertes – gyártási eljárásnak köszönhetően a pektinek torzulás nélkül maradnak fenn, így a szervezetbe kerülve – mint élelmi rostok – hatékonyabban tudják kifejteni jótékony hatásukat. A LiVes almapektin készítményt ajánljuk általános egészségmegőrzés, immunrendszer támogatás, fogyás és méregtelenítés céljára. Emellett számos egészségügyi hatás is elérhető a megfelelő mennyiségben fogyasztott pektin. Ezekről bővebben a leírásban olvashatsz.
A csomag 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 5 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Sópipa
Lélegezz könnyedén a tengeri levegő segítségével! Az eredeti, magyar gyártó által szabadalmaztatott Sópipa orvostechnikai eszközként regisztrált termék, ami az otthonodba viszi a sóbarlang terápiák gyógyhatását! Bárhol, bármikor hozzájuthatsz a sókristály-terápia előnyeihez. A szűrők közé olyan sókristályokat válogatott a gyártó, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A Sópipa szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok. Rendszeres és megfelelő ideig történő alkalmazása kiváló ellenszere lehet az allergiának, asztmának, megfázásnak és más légúti megbetegedéseknek!

A Sópipa tervezett élettartama megfelelő használat mellett 1 év.

A csomag tartalma:
– 1 db Sópipa (1db Sópipa ára így 2.190 Ft.)
– 1 db azaz 250 ml LiVes almapektin ital. (1 db 250 ml LiVes almapektin ára így 2.090 Ft.).
– csomagkedvezmény: 800 Ft
Tagoknak további 5% (174 Ft) kedvezmény!

4.180 Ft

Készleten

LiVes almapektin ital

A pektin az emberi étrendnek szerves összetevője, mivel majdnem az összes ember által fogyasztott növényben megtalálható. Az ember számára pektin nem tekinthető tápanyagforrásként, mert a vékonybélen szinte érintetlenül halad keresztül. A vastagbélben található baktériumok számára tápanyag-forrásként szolgál (rövid láncú zsírsavakra bontják le, melyek hosszú távon csökkentik a koleszterinszintet, mert gátolják a koleszterin felszívódását). A pektin rostjaihoz a cukormolekulák is képesek kötődni, így jóval lassabban szívódnak fel. Ezáltal nem lesz nagy a vércukorszint emelkedése.

A pektin ajánlott napi fogyasztási mennyisége nagyban függ attól, hogy a fogyasztó milyen célra használja.

MÉREGTELENÍTÉS
A Világon több, mint 100 millió vegyi anyag számlálnak és évente 100 ezer körüli a szintetikusan előállított új anyagok száma. A táplálkozással, lélegzetvétellel és a bőrünkön át számos toxikus, a szervezetre káros anyag kerül nap, mint nap a testünkbe. A pektin hatással van a sejtközi folyamatok kölcsönhatására és képes oldhatatlan vegyületet képezni nehézfémekkel és radionuklidokkal. Ezen tulajdonsága miatt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja felhasználását például az ökológiailag szennyezett területeken. Optimális dózisa megelőzés szempontjából a napi ajánlott mennyiség 4-5 gr, radioaktívan szennyezett területeken 15-16 gr.

EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSOK
A pektin anyagok hatással vannak a sejtközi folyamatok kölcsönhatására. Az amerikai Michigani Rákközpont onkológusai megállapították,hogy a rákos sejtek és a pektin szoros komplexust alkotnak. A szakemberek véleménye szerint a galaktóz struktúrák a pektin makromolekulájában összekötik a rákos sejtek felszínén lévő fehérje komplexumokat,melyek felelősek az egészséges sejtekhez történő "tapadásáért" és ily módon megakadályozzák az áttéteket. Az utóbbi időben a pektin,mint nemtoxikus immunomodulátor gyakran kerül az orvosok figyelmébe. A pektin készítmények hemosztatikus tulajdonságait felhasználják a tüdő, nyelőcső, gyomor és belek vérzése esetén, valamint a fogászatban, illetve nőgyógyászati megbetegedéseknél. A pektin orvosi felhasználásának egyik legérdekesebb és leghatékonyabb módja-sebészeti gyakorlatban a sebek és égési sérülések kezelésében rejlik. Azok a sebek,melyeket 2%-os pektin oldattal kezeltek nem gyulladnak be és gyorsan gyógyulnak.
A pektintartalmú anyagok detoxikáló hatása feltételéül szolgál azok felhasználására allergiás betegségek gyógyításában, többek közt a gyerekkori vizenyős hajlamra a bőrön. Megállapították,hogy azoknál a gyerekeknél akik 2 héten keresztül napi 3-szor 1 teáskanál 1%-os pektin oldat bevételével 20 perccel étkezés előtt,pozitív hatás volt megfigyelhető: a cukorbetegség mellékhatásaként jelentkező bőrallergia, a bélrendszer diszfunkciója csökkent, javult a közérzet és nőtt az étvágy.
A pektinek egyik fontos fiziológiai hatása abban nyilvánul meg, hogy megváltozik a gyomor- és bélrendszer tartalmának viszkozitása. A pektin élelmiszerrel történő bevitele után lassítja az átmenetet az emésztőrendszeren keresztül. Ez pedig a tápanyagok maximális beépülésével csökkenti az étvágyat.
Erős vízmegkötő tulajdonságuknak köszönhetően a pektinek megnövelik a folyadék mennyiségét a székletben, ami jó hatással van az ember általános közérzetére. Ugyanakkor miután a pektinek átjutottak a vékonybélen, a vastagbélben anaerob baktériumokkal fermentálódnak rövid láncú zsírsavakká és ez megnöveli a széklet méretét és felgyorsítja annak átjutását a vastag bélen. Ezeket a tulajdonságokat a székrekedés és a hasmenés gyógyításában alkalmazzák.
Egy másik gyógyszertani tulajdonsága a bevonó és védő hatása. Mivel a pektinek nagy molekulájú poliszaharidok, képesek gélt alkotni a gyomor és nyálkahártya felszínén, ami megvéd az agreszív tényezők irritáló hatásától. Klinikai megfigyelések eredményei továbbá alátámasztják azokat a kísérleti eredményeket,amelyek szerint a pektinek képesek csökkenteni a vér koleszterin szintjét. Klinikai megfigyelések rámutattak, hogy a diabéteszben szenvedő betegeknél a pektinek csökkentik a vér glukóz tartalmának növekedési ütemét étkezés után,de ezzel egy időben nem változik a vérplazma inzulin koncentrációja. Az étkezés részeként fogyasztott pektinek hozzájárulnak az adott étkezést követő (*)vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez, amennyiben az adagonként 10 gramm pektint tartalmaz. Általános egészségmegőrzéshez 4-5 gramm pektin étkezés közbeni fogyasztása javasolt naponta.
A vér normál (*)koleszterinszintjének fenntartásához napi 6 gramm pektin bevitele szükséges.
Figyelmeztetés: Fulladásveszély merülhet fel, ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az élelmiszert fogyasztani. A pektint sok vízzel kell fogyasztani.
(*)A vércukorszint-emelkedés csökkenésére valamint a koleszterinszint fenntartására vonatkozó tájékoztatás az EURÓPAI BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE alapján készült.

A sugárbetegségek gyógyítására nehézfém mérgezések és különféle intoxikációs folyamatok kezelésére a gyomor és bélrendszer betegségeinek gyógyítására izületi betegségek kezelésére megelőző céllal különféle mérgező anyagokkal való munkahelyi érintkezés esetén a gyógyszeriparban gyógyszerek alkotó részeként

Forrás: http://pekto.hu/mi-az-a-pektin/
Felhasznált irodalom:
Pectin's and pectinases/Edited J.Visser,A.G.Voragen-Amsterdam:Eiservier Science,1996 -Leveille G.A. Sauberlich H.E.Mechanism of the cholesterol-depressing effect of pectin int he cholesterol-fedrat//J-Nutr.1966 -Datta R.K. pectinextractions from fruits and vegetables//Ins.horticulture,1987 -Donchenko L.V.,Fircov G.G. Pectin technology and tecnology pectinoproducts

A pektinek optimális dózisa megelőzés szempontjából napi 4-5 gramm. Egy tasak LiVes almapektin italban 10 gramm almapektin található, ennek megfelelően a napi ajánlott mennyiség 50-100 ml (napi 1-2 alkalom, alkalmanként 50ml) almapektin sűrítmény fogyasztása javasolt. A LiVes almapektin ital nem helyettesíti a vegyes étrendet, csak kiegészíti azt!

Figyelmeztetés: Fulladásveszély merülhet fel, ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az élelmiszert fogyasztani. A pektint sok vízzel kell fogyasztani.


SÓPIPA

Megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, orrfolyás, allergia, asztma: az életünket gyakran megkeserítő tünetek és betegségek. Ezeken túlmenően a légzőrendszerünk nap, mint nap ki van téve az irritáló szennyeződéseknek. Mivel a légszennyezettség káros hatásai gyakorlatilag nehezen kivédhetőek, fontos, hogy a légutakat is tisztítsuk és karbantartsuk, akárcsak bőrünket vagy a hajunkat. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó kincsünk: a barlangi kősó, amely gyorsan enyhítheti panaszainkat és jelentős szerepe lehet a megelőzésben is.

A sóbarlangok légkörének felső légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény. A sóbarlangterápiák azért sikeresek, mert a belélegzett lebegő parányi sókristályok serkentik a légutak tisztulását. A Sópipa gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, használatával bárki, bárhol, bármikor hozzájuthat a sóterápia előnyeihez.

A Sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is.
A Sópipa a dohányzásról való leszokás után segíthet a légutak tisztításában, ezáltal hozzájárulhat a regenerálódáshoz is.

Tervezett felhasználó:
3 éves kortól bárki számára használható, kontraindikációk nem ismertek.
Gyermekek szülői felügyelettel használhatják.

A Sópipa javasolt alkalmazási területei:
- Légúti allergia,
- Asztma,
- Hörghurut,
- Krónikus obstruktív tüdőbetegség,
- Megfázás,
- Fennmaradó légzési problémák a dohányzás abbahagyása után

Tervezett élettartam: 1 év

Tárolási és szállítási feltételek: A termék szállítása az eredeti csomagolásban javasolt. A termék páramentes, száraz helyen tárolandó.

Az eszköz használata: Vedd a szádba a készüléket és lélegezz azon keresztül, majd az orrodon keresztül fújd ki a levegőt, mindvégig normál intenzitással végezd a légzést. Az erőltetett belégzés felesleges és kerülendő. A tisztulási folyamat beindulásakor a lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.
A Sópipát napi 15-25 percet javasolt használni. A kezelések naponta akár több alkalommal is elvégezhetők. A kezelési idő - szükség esetén - akár 1 óra időtartamra is emelhető.
A kedvező eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan javasoljuk használni.
A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását.

Sótöltet összetétele: Nátrium-klorid: 99% (min. 97%)
Egyéb összetevők: 1% (max. 3%) - Kálcium-szulfát, Magnézium-klorid, Kálcium-klorid, Vas(III)-oxid

FIGYELEM:
A készülék a doboz felbontásától számítva 1 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz.
Tisztítása a külső felületén enyhén nedves ruhával történhet. Figyelem, a készülékbe víz, folyadék nem kerülhet, az károsítja a sótöltetet! Páramentes, száraz helyen tárolandó.
Egy Sópipát csak egy ember használhat. (Az esetleges fertőzések elkerülése miatt!)
Hosszan tartó, mély, erőltetett légzés esetén előfordulhat sós szájíz, szédülés, hányinger!

 

Várj

ne menj még!

KUPONKÓD: LIVES2000

Érdekel, köszönöm

Vásárolj most LiVes almapektin italt minimum 10.000 Ft
értékben és a vásárlásod végösszegéből levonunk 2.000 Ft
kedvezményt, ha a kosárban beírod a fenti KUPONkódot.
A kedvezmény AKCIÓS termékekre is érvényesíthető, de
más kuponokkal nem összevonható és a kosárban nem
lehet más termék (Érvényesíthető olyan csomagra is,
amiben van LiVes és Sópipa is.)

Kuponkód:

LIVES2000

Vásárolj most LiVes almapektin italt minimum 10.000 Ft értékben és a vásárlásod végösszegéből levonunk 2.000 Ft kedvezményt, ha a kosárban beírod a fenti KUPONkódot. A kedvezmény AKCIÓS termékekre is érvényesíthető, de más kuponokkal nem összevonható és a kosárban nem lehet más típusú termék sem (de érvényesíthető olyan csomagra, amibenvan LiVes)

Pin It on Pinterest

Share This
[]