Barion Pixel

IMMUN-412 csomag

Megéri!

A csomag 12 db (250ml-es) LiVes almapektin italt és 4 db Sópipát tartalmaz.

LiVes almapektin ital
A LiVes almapektin ital magyar almából, Magyarországon gyártott speciális élelmiszeripari készítmény, aminek különlegessége abban rejlik, hogy a szabadalmaztatott – és többszörös díjnyertes – gyártási eljárásnak köszönhetően a pektinek torzulás nélkül maradnak fenn, így a szervezetbe kerülve – mint élelmi rostok – hatékonyabban tudják kifejteni jótékony hatásukat. A LiVes almapektin készítményt ajánljuk általános egészségmegőrzés, immunrendszer támogatás, fogyás és méregtelenítés céljára. Emellett számos egészségügyi hatás is elérhető a megfelelő mennyiségben fogyasztott pektin. Ezekről bővebben a leírásban olvashatsz.
A csomag 1 fő részére az ajánlott napi minimum (50ml) fogyasztása esetén 60 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Sópipa
Lélegezz könnyedén a tengeri levegő segítségével!
Az eredeti, magyar gyártó által szabadalmaztatott Sópipa orvostechnikai eszközként regisztrált termék, ami az otthonodba viszi a sóbarlang terápiák gyógyhatását! Bárhol, bármikor hozzájuthatsz a sókristály-terápia előnyeihez. A szűrők közé olyan sókristályokat válogatott a gyártó, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A Sópipa szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok. Rendszeres és megfelelő ideig történő alkalmazása kiváló ellenszere lehet az allergiának, asztmának, megfázásnak és más légúti megbetegedéseknek!

A Sópipa tervezett élettartama megfelelő használat mellett 1 év.

A csomag tartalma:
– 4 db Sópipa (1db Sópipa ára így 1.990 Ft.)
– 12 db azaz 12 x 250 ml (összesen 3 liter) LiVes almapektin ital. 1 db (250 ml) LiVes almapektin ára így 1.790 Ft. (1 liter ára 7.160 Ft.).
– csomagkedvezmény: 2.450 Ft.
Tagoknak 5% további kedvezménnyel!

33.840 Ft 26.990 Ft

Kosár

LiVes almapektin ital

A pektin az emberi étrendnek szerves összetevője, mivel majdnem az összes ember által fogyasztott növényben megtalálható. Az ember számára pektin nem tekinthető tápanyagforrásként, mert a vékonybélen szinte érintetlenül halad keresztül. A vastagbélben található baktériumok számára tápanyag-forrásként szolgál (rövid láncú zsírsavakra bontják le, melyek hosszú távon csökkentik a koleszterinszintet, mert gátolják a koleszterin felszívódását). A pektin rostjaihoz a cukormolekulák is képesek kötődni, így jóval lassabban szívódnak fel. Ezáltal nem lesz nagy a vércukorszint emelkedése.

A pektin ajánlott napi fogyasztási mennyisége nagyban függ attól, hogy a fogyasztó milyen célra használja.

MÉREGTELENÍTÉS
A Világon több, mint 100 millió vegyi anyag számlálnak és évente 100 ezer körüli a szintetikusan előállított új anyagok száma. A táplálkozással, lélegzetvétellel és a bőrünkön át számos toxikus, a szervezetre káros anyag kerül nap, mint nap a testünkbe. A pektin hatással van a sejtközi folyamatok kölcsönhatására és képes oldhatatlan vegyületet képezni nehézfémekkel és radionuklidokkal. Ezen tulajdonsága miatt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja felhasználását például az ökológiailag szennyezett területeken. Optimális dózisa megelőzés szempontjából a napi ajánlott mennyiség 4-5 gr, radioaktívan szennyezett területeken 15-16 gr.

EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSOK
A pektin anyagok hatással vannak a sejtközi folyamatok kölcsönhatására. Az amerikai Michigani Rákközpont onkológusai megállapították,hogy a rákos sejtek és a pektin szoros komplexust alkotnak. A szakemberek véleménye szerint a galaktóz struktúrák a pektin makromolekulájában összekötik a rákos sejtek felszínén lévő fehérje komplexumokat,melyek felelősek az egészséges sejtekhez történő "tapadásáért" és ily módon megakadályozzák az áttéteket. Az utóbbi időben a pektin,mint nemtoxikus immunomodulátor gyakran kerül az orvosok figyelmébe. A pektin készítmények hemosztatikus tulajdonságait felhasználják a tüdő, nyelőcső, gyomor és belek vérzése esetén, valamint a fogászatban, illetve nőgyógyászati megbetegedéseknél. A pektin orvosi felhasználásának egyik legérdekesebb és leghatékonyabb módja-sebészeti gyakorlatban a sebek és égési sérülések kezelésében rejlik. Azok a sebek,melyeket 2%-os pektin oldattal kezeltek nem gyulladnak be és gyorsan gyógyulnak.
A pektintartalmú anyagok detoxikáló hatása feltételéül szolgál azok felhasználására allergiás betegségek gyógyításában, többek közt a gyerekkori vizenyős hajlamra a bőrön. Megállapították,hogy azoknál a gyerekeknél akik 2 héten keresztül napi 3-szor 1 teáskanál 1%-os pektin oldat bevételével 20 perccel étkezés előtt,pozitív hatás volt megfigyelhető: a cukorbetegség mellékhatásaként jelentkező bőrallergia, a bélrendszer diszfunkciója csökkent, javult a közérzet és nőtt az étvágy.
A pektinek egyik fontos fiziológiai hatása abban nyilvánul meg, hogy megváltozik a gyomor- és bélrendszer tartalmának viszkozitása. A pektin élelmiszerrel történő bevitele után lassítja az átmenetet az emésztőrendszeren keresztül. Ez pedig a tápanyagok maximális beépülésével csökkenti az étvágyat.
Erős vízmegkötő tulajdonságuknak köszönhetően a pektinek megnövelik a folyadék mennyiségét a székletben, ami jó hatással van az ember általános közérzetére. Ugyanakkor miután a pektinek átjutottak a vékonybélen, a vastagbélben anaerob baktériumokkal fermentálódnak rövid láncú zsírsavakká és ez megnöveli a széklet méretét és felgyorsítja annak átjutását a vastag bélen. Ezeket a tulajdonságokat a székrekedés és a hasmenés gyógyításában alkalmazzák.
Egy másik gyógyszertani tulajdonsága a bevonó és védő hatása. Mivel a pektinek nagy molekulájú poliszaharidok, képesek gélt alkotni a gyomor és nyálkahártya felszínén, ami megvéd az agreszív tényezők irritáló hatásától. Klinikai megfigyelések eredményei továbbá alátámasztják azokat a kísérleti eredményeket,amelyek szerint a pektinek képesek csökkenteni a vér koleszterin szintjét. Klinikai megfigyelések rámutattak, hogy a diabéteszben szenvedő betegeknél a pektinek csökkentik a vér glukóz tartalmának növekedési ütemét étkezés után,de ezzel egy időben nem változik a vérplazma inzulin koncentrációja. Az étkezés részeként fogyasztott pektinek hozzájárulnak az adott étkezést követő (*)vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez, amennyiben az adagonként 10 gramm pektint tartalmaz. Általános egészségmegőrzéshez 4-5 gramm pektin étkezés közbeni fogyasztása javasolt naponta.
A vér normál (*)koleszterinszintjének fenntartásához napi 6 gramm pektin bevitele szükséges.
Figyelmeztetés: Fulladásveszély merülhet fel, ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az élelmiszert fogyasztani. A pektint sok vízzel kell fogyasztani.
(*)A vércukorszint-emelkedés csökkenésére valamint a koleszterinszint fenntartására vonatkozó tájékoztatás az EURÓPAI BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE alapján készült.

A sugárbetegségek gyógyítására nehézfém mérgezések és különféle intoxikációs folyamatok kezelésére a gyomor és bélrendszer betegségeinek gyógyítására izületi betegségek kezelésére megelőző céllal különféle mérgező anyagokkal való munkahelyi érintkezés esetén a gyógyszeriparban gyógyszerek alkotó részeként

Forrás: http://pekto.hu/mi-az-a-pektin/
Felhasznált irodalom:
Pectin's and pectinases/Edited J.Visser,A.G.Voragen-Amsterdam:Eiservier Science,1996 -Leveille G.A. Sauberlich H.E.Mechanism of the cholesterol-depressing effect of pectin int he cholesterol-fedrat//J-Nutr.1966 -Datta R.K. pectinextractions from fruits and vegetables//Ins.horticulture,1987 -Donchenko L.V.,Fircov G.G. Pectin technology and tecnology pectinoproducts

A pektinek optimális dózisa megelőzés szempontjából napi 4-5 gramm. Egy tasak LiVes almapektin italban 10 gramm almapektin található, ennek megfelelően a napi ajánlott mennyiség 50-100 ml (napi 1-2 alkalom, alkalmanként 50ml) almapektin sűrítmény fogyasztása javasolt. A LiVes almapektin ital nem helyettesíti a vegyes étrendet, csak kiegészíti azt!

Figyelmeztetés: Fulladásveszély merülhet fel, ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja az élelmiszert fogyasztani. A pektint sok vízzel kell fogyasztani.


SÓPIPA

Megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, orrfolyás, allergia, asztma:az életünket gyakran megkeserítő tünetek és betegségek. Ezeken túlmenően a légzőrendszerünk nap, mint nap ki van téve az irritáló szennyeződéseknek. Mivel a légszennyezettség káros hatásai gyakorlatilag nehezen kivédhetőek, kézenfekvőnek tűnik, hogy a légutakat is tisztítsuk és karbantartsuk, akárcsak bőrünket vagy a hajunkat. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó kincsünk:a barlangi kősó, amely gyorsan enyhítheti panaszainkat és jelentős szerepe lehet a megelőzésben is.A sóbarlangok légkörének felső légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény. A sóbarlangterápiák azért sikeresek, mert a belélegzett lebegő parányi sókristályok serkentik a légutak tisztulását. A Sópipa gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, használatával bárki, bárhol, bármikor hozzájuthat a sóterápia előnyeihez.

A Sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is.
A Sópipa a dohányzásról való leszokás után segíthet a légutak tisztításában, ezáltal hozzájárulhat a regenerálódáshoz is.

Tervezett felhasználó:
3 éves kortól bárki számára használható, kontraindikációk nem ismertek.
Gyermekek szülői felügyelettel használhatják.

A Sópipa javasolt alkalmazási területei:
- Légúti allergia,
- Asztma,
- Hörghurut,
- Krónikus obstruktív tüdőbetegség,
- Megfázás,
- Fennmaradó légzési problémák a dohányzás abbahagyása után

Tervezett élettartam: 1 év

Tárolási és szállítási feltételek: A termék szállítása az eredeti csomagolásban javasolt. A termék páramentes, száraz helyen tárolandó.

Az eszköz használata: Vegye a szájába a készüléket és lélegezzen azon keresztül, majd az orrán keresztül fújja ki a levegőt, mindvégig normál intenzitással végezve a légzést. Az erőltetett belégzés felesleges és kerülendő. A tisztulási folyamat beindulásakor a lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.
A Sópipát napi 15-25 percet javasolt használni. A kezelések naponta akár több alkalommal is elvégezhetők. A kezelési idő - szükség esetén - akár 1 óra időtartamra is emelhető.
A kedvező eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan javasoljuk használni.
A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását.

Sótöltet összetétele: Nátrium-klorid: 99% (min. 97%)
Egyéb összetevők: 1% (max. 3%) - Kálcium-szulfát, Magnézium-klorid, Kálcium-klorid, Vas(III)-oxid

FIGYELEM:
A készülék a doboz felbontásától számítva 1 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz.
Tisztítása a külső felületén enyhén nedves ruhával történhet. Figyelem, a készülékbe víz, folyadék nem kerülhet, az károsítja a sótöltetet! Páramentes, száraz helyen tárolandó.
Egy Sópipát csak egy ember használhat. (Az esetleges fertőzések elkerülése miatt!)
Hosszan tartó, mély, erőltetett légzés esetén előfordulhat sós szájíz, szédülés, hányinger!

 

Várj

ne menj még!

KUPONKÓD: LIVES2000

Érdekel, köszönöm

Vásárolj most LiVes almapektin italt minimum 10.000 Ft
értékben és a vásárlásod végösszegéből levonunk 2.000 Ft
kedvezményt, ha a kosárban beírod a fenti KUPONkódot.
A kedvezmény AKCIÓS termékekre is érvényesíthető, de
más kuponokkal nem összevonható és a kosárban nem
lehet más termék (Érvényesíthető olyan csomagra is,
amiben van LiVes és Sópipa is.)

Kuponkód:

LIVES2000

Vásárolj most LiVes almapektin italt minimum 10.000 Ft értékben és a vásárlásod végösszegéből levonunk 2.000 Ft kedvezményt, ha a kosárban beírod a fenti KUPONkódot. A kedvezmény AKCIÓS termékekre is érvényesíthető, de más kuponokkal nem összevonható és a kosárban nem lehet más típusú termék sem (de érvényesíthető olyan csomagra, amibenvan LiVes)

Read more

Under these extreme circumstances, star-ting from this Friday (March 27th) until April 30th, the orders you place on our store might be delayed. Please reach out to us via email, phone, and live chat as usual, and our colleagues at Customer Support will continue answering your questions. We truly appreciate your understanding in this period.

Due to the recent government recommen- dations regarding the coronavirus out- break around the world, we decided to limit the amount of staff in our warehouse and shipping departments.

COVID-19 Information

Pin It on Pinterest

Share This
[]